Miso pasta ječmenná BIO 390g DANIVAL

DANIVAL DANIVAL

460 005

New product

Miso ječmen DANIVAL Zvětšit

Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.

 

Složení: Sójové boby*, ječmen* (40 %), nerafinovaná mořská sůl z Atlantiku, voda, enzymy.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Nepasterováno

 

Kalorická hodnota/energie (na 100g): 536 kJ/127 kcal.

  • Bílkoviny: 10,5 g
  • Sacharidy: 13,6 g
  • Tuky: 3,4 g

 

Návod k přípravě:

Používejte do polévek, omáček, zálivek, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto přidávejte Miso vždy na konec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.

 

Země původu:

Japonsko

Více informací

Expedice do 24 hodin

276 Kč

s DPH

Nakupte ještě za 1 499 Kč a máte poštovné Zdarma!
Miso pasta Danival je vyráběna v oblasti Gaskoňska v jihozápadní Franci dle původních receptur. V lehce stravitelné podobě miso pasta přináší všechny nutriční hodnoty, které sója nabízí. Obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Při výrobním kvasném procesu vznikají enzymy, které mají příznivý vliv na trávení jiných potravin a podporují dobrou funkci trávicích šťáv v žaludku. Bakterie v miso pastě pomáhají odstraňovat nežádoucí mikroorganismy v zažívacím traktu. Vhodné pro vegany a vegetariány.
Počet ks/kg v balení:6
Druh:Miso
Kvalita:BIO
Trvanlivost měs.:18
Váha:390 g
Souhlasím

Využíváním těchto stránek souhlasíte s ukládáním cookies.