Miso pasta

Počet produktů: 12

Miso pasta je jednou ze základních surovin japonské kuchyně. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Miso pasta je vhodná pro zdravý životní styl, hodí se i na dietu a pomáhá při kožních problémech.


Shiro miso – světlé žluto-béžové miso, které je nejméně s...

Miso pasta je jednou ze základních surovin japonské kuchyně. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Miso pasta je vhodná pro zdravý životní styl, hodí se i na dietu a pomáhá při kožních problémech.


Shiro miso – světlé žluto-béžové miso, které je nejméně slané (5,4 % soli) a na rozdíl od všech ostatních druhů i nasládlé. Vyrábí se ze sóji a bílé rýže, fermentuje jen dva měsíce. Sladkosti se dociluje přidáním batátového sirupu a také většího množství fermentačního činidla, takže škroby snáze zcukernatí. Má jemnou krémovou chuť, nejlépe se hodí na přípravu salátových dresinků a na jemné dochucení např. při přípravě dušené zeleniny. Je bezlepkové.
Mugi miso – středně hnědé miso vyráběné ze sóji a ječmene, fermentované přibližně rok. Tento produkt Muso vyrábí ve dvou variantách – standardní variantě ve 400ml sáčku (je krémové a méně slané, 9,5 % soli) a bio variantě ve 345ml uzavíratelném sáčku (obsahuje drobné kousky a je slanější, 11,5 % soli).
Genmai miso – středně hnědé miso vyrobené ze sóji a rýže natural. Je to nejprodávanější miso a také naše nejoblíbenější. Zemité a výrazné tak akorát, a proto je ideální jako „moje první miso“. Fermentuje přibližně rok, je standardně slané (10,3 % soli) a bezlepkové.
Hatcho miso – nejtmavší a nejvýraznější miso, které fermentovalo tři roky. Vyrábí se ze sóji, žádná obilovina se nepřidává. Má silnou, zemitou až uzenou chuť a tužší konzistenci. Obsahuje 9,3 % soli a je bezlepkové. Méně
Zobrazit
Zobrazeno 1 - 12 z 12 položek

Filtrovat

  • Amasake 250 g MUSO
    460 015

    Amasaké je sladký dezert či krém, pochází z Japonska a jedná se o fermentovanou rýži či obilovinu, případně oboje. Fermentací se polysacharidy obsažené v rýži a v zrnech obilovin rozloží na jednoduché cukry.

    126 Kč
  • Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO
    463 004

    Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Složení: sójové boby, hnědá rýže 27,5%, mořská sůl 11,0%, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).   Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas....

    140 Kč
  • Miso hatcho-sója 400 g MUSO
    463 007

    Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Miso je vyráběno tradičním způsobem.   Složení: sójové boby 54%, voda, mořská sůl 10,5%, pražená ječmenná mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae)   Návod k přípravě:...

    134 Kč
  • Miso ječmenné BIO 250g SUNFOOD
    Není skladem
    Miso ječmenné BIO 250g SUNFOOD
    z061000010001.01

    Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Vhodné pro vegany a vegetariány.   Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě...

    157 Kč
  • Miso mugi-ječmen 400g MUSO
    462 004

    Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus.   Složení: Sójové boby, ječmen (29,5%), mořská sůl (11,0%), fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).   Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, k dochucení...

    104 Kč
  • Miso pasta ječmenná BIO 345g MUSO
    460 011

    Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.   Složení: sója BIO, ječmen BIO 30,9%, voda, sůl 15,5%, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae)   Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček,...

    180 Kč
  • Miso pasta ječmenná BIO 390g DANIVAL
    460 005

    Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.   Složení: Sójové boby*, ječmen* (40 %), nerafinovaná mořská sůl z Atlantiku, voda, enzymy.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Nepasterováno...

    276 Kč
  • Miso pasta rýžová 390 g BIO DANIVAL
    460 004

    Rýžová pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.   Složení: Sójové boby*, hnědá rýže* (40 %), nerafinovaná mořská sůl z Atlantiku, voda, enzymy.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství....

    268 Kč
  • Miso rýžové BIO 300g SUNFOOD
    z061000010002.01

    Miso rýžové je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření Miso je velmi výživné, obsahuje enzymy, vitamíny, bílkoviny a stopové prvky. Obdobný masovému výtažku vhodný jak do polévek, těstovin, marinád tak omáček.Neobsahuje žádné...

    160 Kč
  • Miso shiro-bílá rýže 400g MUSO
    463 014

    Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus.   Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto...

    131 Kč
  • Miso sladké bílé MAKURA BIO 250g
    Není skladem
    Miso sladké bílé MAKURA BIO 250g
    z061000010003.01

    Bílé Miso je hodí k přípravě smetanových omáček, krémů, dresingů na saláty.  Fermentovaná pasta jejímž základem jsou sojové boby. Obsahuje enzymy,vitamíny (B12), bílkoviny, stopové prvky, vlákninu.   Po otevření uchovat v ledničce.   Složení:celozrnná rýže, sojové boby, voda, mořská sůl  Země původu:Japonsko

    171 Kč
  • Pasta Umeboshi 150 g MUSO
    473 007

    Složení : Ume švestky*, mořská sůl; * produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Použítí: Do dresingů a pomazánek.

    190 Kč
Souhlasím

Využíváním těchto stránek souhlasíte s ukládáním cookies.