Miso hatcho-sója 400 g MUSO

MUSO MUSO

463 007

New product

Miso hatcho-sója 400 g MUSO Zvětšit

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Miso je vyráběno tradičním způsobem.

 

Složení:

sójové boby 54%, voda, mořská sůl 10,5%, pražená ječmenná mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae)

 

Návod k přípravě:

Používejte do polévek, omáček, zálivek, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto přidávejte Miso vždy na konec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.

 

Země původu:

Japonsko

Více informací

Skladem

134 Kč

s DPH

Nakupte ještě za 1 499 Kč a máte poštovné Zdarma!
Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby. Miso je vyráběno tradičním způsobem, stejně jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Látky obsažené v Misu mají příznivý vliv na trávení jiných potravin a podporují dobrou funkci trávicích šťáv v žaludku. Dále pomáhají odstraňovat nežádoucí mikroorganismy v zažívacím traktu. Vhodné pro vegany a vegetariány.
Počet ks/kg v balení:6
Druh:Miso
Trvanlivost měs.:18
Váha:400 g
Souhlasím

Využíváním těchto stránek souhlasíte s ukládáním cookies.