Omáčka se vyrábí z čerstvé mízy květů kokosovníku, která prochází minimálně deset měsíců přirozenou fermentací. Směs bio kokosové mízy, kokosového cukru, česneku a mořské soli pak dále zraje dokud neztmavne.Má výraznou sladkokyselou pikantní chuť a díky šetrnému zpracování zůstává raw, takže všechny minerály, vitamíny a amino kyseliny jsou zachovány. 100%...
Amino slaná omáčka má výraznou, jemně nasládlou chuť a díky šetrnému způsobu výroby se řadí mezi raw potraviny. Jedná se o 100% přírodní produkt, bez lepku a sóji, který obsahuje mnoho vitamínů, minerálů a amino-kyselin.Vyrábí se z čerstvé mízy květů kokosovníku, která prochází minimálně deset měsíců přirozenou fermentací. Směs bio kokosové mízy,...
Vyrábí se z čerstvé mízy květů kokosovníku, který prochází minimálně deset měsíců přirozenou fermentací. Směs bio kokosové mízy, kokosového cukru, česneku a mořské soli pak dále zraje, dokud neztmavne.Má pikantní sladkou chuť prostoupenou zázvorem a díky šetrnému zpracování zůstává raw, takže všechny minerály, vitamíny a amino kyseliny jsou zachovány....
Sójová omáčka Shoyu v biokvalitě. Tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů. Neobsahuje žádné konzervační látky, barviva či jiné chemické přísady.
Sójová omáčka Shoyu je tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů. Neobsahuje žádné konzervační látky, barviva či jiné chemické přísady.
Sójová omáčka Shoyu v biokvalitě. Tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů. Neobsahuje žádné konzervační látky, barviva či jiné chemické přísady.
Sójová omáčka Shoyu je tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů. Neobsahuje žádné konzervační látky, barviva či jiné chemické přísady.
Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
Tradiční japonský výrobek, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
Tradiční japonský výrobek Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty,...
Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
Tradiční japonský výrobek, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
Yamato shoyu 700ml Tradiční výrobek sloužící k ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. MIKOTU – dovoz z Japonska. Pozor obsahuje sóju! Složení: voda, sojové boby, pšenice, mořská sůl, koji.
Využíváním těchto stránek souhlasíte s ukládáním cookies.