Bílý vinný ocet se vyrábí kvašením vína, kdy se alkohol přeměňuje na kyselinu octovou. Je ideální jako zálivka do zeleninových salátů, dresinků, omáček a marinád. Složení: vinný ocet, obsahuje siřičitany. Alergenní informace: Obsahuje siřičitany. Kyselost: 6% Skladování: Uchovejte v chladu a suchu, chraňte před světlem a zdroji tepla. Země původu: Itálie
Červený vinný ocet se vyrábí kvašením vína, kdy se alkohol přeměňuje na kyselinu octovou. Je ideální jako zálivka do zeleninových salátů, dresinků, omáček a marinád. Složení: vinný ocet, obsahuje siřičitany. Alergenní informace: Obsahuje siřičitany. Kyselost: 6% Skladování: Uchovejte v chladu a suchu, chraňte před světlem a zdroji tepla. Země původu: Itálie
Červený vinný ocet se vyrábí kvašením vinné odrůdy Chianti. Je ideální jako zálivka do zeleninových salátů, dresinků, omáček a marinád. Složení: Vinný ocet, antioxidant: E220. Jedná se o čistě přírodní produkt. Případná usazenina není na závadu kvality výrobku. Alergenní informace: Obsahuje siřičitany. Kyselost: 6% Země původu: Itálie
Využíváním těchto stránek souhlasíte s ukládáním cookies.